ברור לגבי ניתוח מפרק הירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

25/11/2013 | 19:26 | מאת: אפרת טלר

שמי אפרת עברתי ניתוח להחלפת המפרק ואני אמורה לעבור גם בשנייה הבעיה היא שבגלל שיש לי רגלי x הרוטציה היא פנימה וכואב לי בעקבות כך במקומות נוספים וכל האורטופודים לא מאמינים לי אנא אנא תעזרו לי

12/02/2014 | 12:33 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שמי אפרת עברתי ניתוח להחלפת המפרק ואני אמורה לעבור גם בשנייה הבעיה היא שבגלל שיש לי רגלי x הרוטציה היא פנימה וכואב לי בעקבות כך במקומות נוספים וכל האורטופודים לא מאמינים לי אנא אנא תעזרו לי לאפרת היקרה פשוט צריך לבדוק אותך, אנא הגיעי לבדיקה. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים