החלפה שניה של מפרק בן 10

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

09/08/2007 | 09:47 | מאת: קרן

בוקר טוב אין לי ספק שאני חייבת לעבור שוב ניתוח , רציתי לדעת באם הוא אמור להיות יותר קשה מהחלפה ראשונה והאם השקום דומה מאד חוששת בברכה ותודה קרן

09/08/2007 | 14:16 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לקרן שלום ניתוח חוזר של מפרק אינו קל. ההחלמה בדרך כלל מעט איטית יותר, יש פחות כוח להתמודד עם השיקום. מצד שני היות ואת יודעת היטב מה עומד לפנייך עשוי הדבר להקל ולהוריד את העומס של חוסר הודאות שכל כך מקשה אצל אלו שעוברים את הניתוח בפעם הראשונה. נאחל לך בהצלחה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים