כאבים ונפיחות בברוך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

14/10/2013 | 14:57 | מאת: שלומית

מחודש יולי במהלך טיול בגאורגיה התנפחה לי הברך השמאלית דבר שלא היה לי אף פעם לאחר כמה זמן חשתי בסדר וכעת הברך נופחה כואבת ויש לי קושי בתנועות מסויימות הנפיחות היא מעל לברך כאשר קר בכאב חזק יותר יש בעיה כעת גם בלקפל את הרך ולעמוד עליה האם זה דולקת מפרקים או מה זה לא היה שום דבר בטיול שגרם לי לא נפלתי ולא עשיתי שום דבר חריג אבקש תשובה בתודה

05/11/2013 | 11:25 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לשלומית צריך לבדוק אותך אולי לצלם כדי להבין מה הסיבה למה שקורה אתך. אז אפשר לענות לגבי שאר השאלות... לעיתים כמובן צריך בדיקות נוספות ואז לאחר הבדיקה הראשונית נשלח אותך להמשך בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים