כאב בכף הרגל שמאלית לאחר שנפלתי עליה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

22/03/2019 | 15:48 | מאת: אדיר

אשמח לייעוץ וחוות דעת. החלקתי ונפלתי על הרגל בדצמבר, כאבה לי תקופה ארוכה עצם הטיביה (ככל הנראה לפי גוגל, זו העצם מתחת לעצם הטרוכיליה), גם התנפחה. היום היא עדיין נפוחה, אך ללא כאבים בעצם עצמה, אך כן יש לי כאב באמצע הרגל שאני דורכת עליה- כאב רב. בייעוץ עם אורתופד בפברואר, אמר לי רק ולנעול נעל גבוהה ולא מעבר. מה היית ממליץ?

שלום רב, אם מדובר בעניין של טראומה וכעת ללא כאבים אז הבעיה לא מדאיגה. בכל מקרה קשה מאוד לקבוע ללא בדיקה שלך. בברכה, ד"ר גרייב

24/03/2019 | 09:46 | מאת: אדיר

תודה רבה על המענה. קיבלתי צילום רנטגן שעשיתי מיוזמתי אתמול ומתברר שיש שבר. הכאב בלתי נסבל והכאבים נוראים..ומרגישה את הכאב כבר בברך. לאחר בירור התורים, התור הפרטי הכי קרוב הוא עוד שבוע וחצי. מה ניתן לעשות עד אז?,

מנהל פורום החלפות מפרקים