שאל לגבי אופציה ניתוחית עקב ניוון

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

20/01/2019 | 09:07 | מאת: תמי

שלום, לאחותי נקרעה הרצועה הצולבת בברך. היתה עם מכשיר אך כעת השוק פונה בזוית ויש שיחקה של סחוס. הרופא אמר שמדובר בניוון משמעותי והמליץ על ניתוח. השאלה: אדם שלא מבצע ניתוח, האם המצב ידרדר בהמשך עד לכדי כסא גלגלים? האם הזוית של השוק של הרגל תגדלהחוצה ? האם זה יפגע בעתיד גם במפרק הירך?

שלום לך, חסרים לי פרטים בכדי לתת ייעוץ רלוונטי. בת כמה האחות, מתי הייתה הפציעה, מה את מתכוונת בזוית/סיבוב. ואיך אובחן הניוון

מנהל פורום החלפות מפרקים