AVN בראש בראש מפרק הירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

07/06/2018 | 14:46 | מאת: דנה

שלום דוקטור, אני בת 32 וגילו לי במקרה לפני שנתיים AVN ללא כאבים. לפני שנה היו לי מעט כאבים והלכת שוב לMRI, נראה היה שהAVN בהחלמה. עשיתי עכשיו עוד פעם MRI וגם רשמו שם שזה נראה בהחלמה אבל בכל הבדיקות ובמיוחד בבדיקה האחרונה האבחנה היא לא חד משמעית. אני כמובן אלך לרופא ויודעת שהפורום לא מחליף ייעוץ רפואי אבל רציתי לדעת אם תוצאות בדיקות אלו (מצורפות) מתאימות למקרים שונים ואולי האבחנה היא לא AVN. תודה רבה

מדובר ככל הנראה בAVN דרגה ראשונה שלא התקדם ולא כאב. אין לך מה לדאוג. אם אין כאבים המשך חיים רגילים אין צורך לבצע בדיקות מעקב אם אין כאבים או הגבלה. בברכה, ד"ר גרייב

מנהל פורום החלפות מפרקים