ניתוח אוסטיאוטומיה בברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

22/09/2012 | 10:26 | מאת: חי

בן 48,מועמד לניתוח אוסטיאוטומיה סופרקונדילרית בברך שמאל לאחר אין ספור טיפולים משמרים. בכללי אבקש לדעת מהו תהליך השיקום לאחר ניתוח כזה והאם יותר לי לדרוך על הרגל לאחר הניתוח.

19/11/2012 | 10:15 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה אוסטאונטומיה סופרקונדילרית בברך הנה ניתוח שמטרתו הסטת הציר המכני (מעבר הכוחות) מצד אחד פגוע של הברך לצד שני. בעצם מבצעים שבר מבוקר על עצם הירך ומקבעים אותו. שיטת הקיבוע היא זו שמכתיבה אם מותר לדרוך (בדרך כלל דריכה חלקית) אם לאו. תלוי בגישת המנתח בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים