ניתוח רויזיה של מפרק כתף

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

11/02/2018 | 19:37 | מאת: אלי

שלום. עברתי לפני כארבע שנים החלפה חלקית של כתף שמאל(cup) בשל שחיקת סחוס קשה, כרגע בעיקבות החמרה במצב הכתף והערכה רפואית אני אמור לעבור בקרוב ניתוח רביזיה והחלפה מלאה של הכתף, רציתי לדעת האם יש הבדל ממשי בתהליך הריפוי והשיקום בין החלפה חלקית והחלפה מלאה. חשוב לציין שנכון לעכשיו ההחלפה המלאה אמורה להיות רגילה ולא כתף הפוכה. בתודה מראש.

שלום, הפורום דן בהחלפות מפרקי הברך והירך. יש להפנות השאלה לפורום ניתוחי כתף. תודה

מנהל פורום החלפות מפרקים