לאחר ניתוח של הוצעת הברגים והפלטות

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

01/09/2012 | 18:49 | מאת: שלומי

אני עברתי תאונת דרכים לפני 5 שנים עם אופנוע עברתי ניתוח וכיום אני סובל ממגבלה גדולה של קרסול ימין וכאבים ..לאחר פעונח של סי ורנטגן רשמו שיש לי שבר ניתוק קטן באספקט הלטרלי של הטיבה.. אי סדירות ומעט סקלרוזיס במשטה הפירקי של הטיביה סמוך לפטישון הפנימי..רציתי לדעת עם יש דרך לטפל ולמנוע החמרה בעתיד

19/11/2012 | 10:49 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה יש אצל אדם עם בעיה כזו המון דברים שעשויים לגרום לכאב. חלק מהממצאים הנם חסרי משמעות וחלק בעלי משמעות. לכן צריך לזהות את גורמי הכאב וזאת על ידי בדיקה ועיון בצילומים או CT, לאחר שמבינים מה הסיבה לכאב אפשר לענות על השאלות הבסיסיות ששאלת: האם יש דרך לטפל, האם יש דרך למנוע החמרה. פשוט צריך לבדוק ולעיין.... ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים