צוואר הירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

19/05/2012 | 13:39 | מאת: עופר

יש לי 3 ברגים +תושבת (פלטינות)בצוואר הירך כבר למעלה משנתיים הכל היה בסדר יש לי כאבים עזים מאוד מאוד באזור המפשעה כבר שבוע היית פעמיים במיון עשו לי פעמיים צילומים אמרו לי מתחת שריר אני מת מכאבים אני לא מבין מה קורה לא יושן בליליות אוכל משכחי כאבים אנה תעזור לי

17/06/2012 | 12:37 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לעופר שלום המכתב שכתבת מטריד ומלחיץ: אדם צעיר מלווה כאבים וכאבי לילה. צריך לראות אותך במרפאתנו כדי לנסות ולהבין את הסיבה ומהות הכאבים. אנא הבא עמך צילומים עדכניים של מפרק הירך וכן בדיקות דם של שקיעת דם ספירת דם CRP. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים