שחיקת סחוסים בכף היד - טיפול בתהודה מגנטית

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

03/04/2012 | 10:21 | מאת: אורית

היי, אני קלדנית במקצועי וכתוצאה שחקתי את סחוסי מפרקי האצבעות. רציתי לשאול האם אתה מכיר טיפול בתהודה מגנטית (mri, mbst) שנעשה במכון Medtec, והאם הוא יכול עזור במקרה כמו שלי?

15/04/2012 | 12:15 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה ככלל, אני לא בטוח שאפשר לבסס בצורה מאד מדעית קשר בין הקלדה לשחיקת סחוסים באצבעות. במידה וכן, הרי נזק זה אפשר לשייך לעבודה וקיימת מערכת שלמה בביטוח הלאומי העוסקת בכך עניין אחר הנו טיפול בתהודה מגנטית. היות ואנו מנתחים במקצוע לא ידוע לנו על ריפוי שחיקה של סחוס באמצעות תהודה מגנטית. בעניין זה ישנה נקודה מעניינת: בארצות הברית היה מבול של אמצעיים שונים לריפוי מחלות עד שהוקם ה FDA ב1938 ואז המבול נגמר... בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים