סוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

27/11/2000 | 10:46 | מאת: דיויד

אני בן 40, לאחרונה נמצא בבדיקה רמה גבוה של גלוקוז (175) בבדיקה קודמת היתה הרמה (116), בפעם האחרונה שהובחנה רמה גבוה של גלוקוז היתה לפני כשנתיים (138) שירד לאחר כחודש ל (113), הרופאה נתנה לי לקחת כדורים מסוג glucophage retard למשך כחודש האם זה לא מוקדם מדיי ואם יש לתרופה השפעות שיכולות להחמיר את הבעיה. קימות לפי פרסומים מוצר טבעי הנקרא high sugar formula שמומלץ כמוריד סוכר בדם ע"י ירחוני בריאות כמו "ניו אינגלנד ג'ורנל אוף מדיסין" האם הוא יכול להועיל. אני לא צרכן גדול של מוצרים הכוללים סוכר. האם זה אומר שלא אוכל לקחת מה מדי פעם. אני צריך לעבור ניתוח בקע טבורי באמצע דצמבר האם הבעיה יכולה להפריעץ

29/11/2000 | 00:47 | מאת: מאיר פרומקין

דויד, לא רוצה להישמע פסימי, אבל פעם סוכרתי תמיד סוכרתי. אחרי שנתיים הסוכרת היתה בסדר, אתה אומר. אבל במשך היום רמת הסוכר עולה ויורדת ללא הרף. גם אני יכול למדוד למחר בבוקר רמת סוכר 70 . כלום הסוכרת "הסתדרה" ? אני מציע טיפול רפואי נכון ומתאים. על טיפול טבעי או חדשני או אחר אומרים ככה וככה. זה עניין של להאמין - כן או לא. אני תמיד תמה לעצמי. יש טיפול לסוכרת ויש כאלה שאומרים. מדוע הלב תמיד נוהה אחרי אלה שאומרים ולא מתחילים במה שדורש הטיפול. מה, אם לא לוקחים תרופות ומשתמשים "בטיפול חליפי" - הסוכרת משתנה, או שהופכים לבריאים ? אני מניח שאתה מבין את דעתי בנושא. כל טוב ותהיה בריא, מאיר

29/11/2000 | 15:54 | מאת: דיויד

ומה הטיפול הרפואי המתאים, אצל מי ניתן לברר על כך.

מנהל פורום סוכרת