97 בבדיקת שתן של 24 שעות

דיון מתוך פורום  סוכרת

02/11/2000 | 05:07 | מאת: יוד אלף

הגלוקוז שנבדק בשתן שנאסף במשך 42 שעות היה 97. אני מקבל תרופות אחד גלוקופוז 058 ושני חצי גרם של נובונורם ביום. האם להוריד את כמות התרופות. הכולוסטרול הטוב שלי נמוך,30. איך מעלים אותו. האם ניתן להעלות דרך אוכל מסויים או כדורים טבעיים מסויימים.

03/11/2000 | 19:04 | מאת: ד"ר יורם קנטר

יוד אלף שלום - נדמה לי שעל שאלתך בנושא ה HDL עניתי במקום אחר בפורום. אשר לסוכר בשתן - אנחנו לא מאזנים במבוגרים לפי הסוכר בשתן - ובטח לא לפי איסוף שתן של 24 שעות.(עשינו זאת בשנות החמישים). גם אם אין סוכר בשתן - זה עדיין יכול להיות סוכר בדם של 178 למשל... האיזון וההחלטות נעשים לפי רמות הגלוקוז בדם. כל פעם שהסוכר שלך עובר 180 מג% (למשל שעה אחר ארוחה) עובר סוכר לשתן. ובמהלך 24 שעות - לך תדע מתי זה קרה?

04/11/2000 | 13:46 | מאת: יוד אלף

לדוקטור קנטור. תודה על התשובה בענין הכולוסטרול הטוב. אם בבדיקת דם שעתיים אחרי הארוחה, היה 115 , ואם כאמור בבדיקת שתן של 42 שעות היה הגלוקוז 97, הדבר מאפשר לי להוריד מהתרופות שאני מקבל. אחד גלוקופז 850 ושני נובונורם חצי מיליגרם ביום. אני כמובן אתייעץברופא שלי, אבל מסקרנת אותי התשובה שלך.תודה

מנהל פורום סוכרת