סוכרת גבוה

דיון מתוך פורום  סוכרת

09/07/2000 | 18:16 | מאת: ב,ס

בס"ד שלום רב!! אני חולה סכרתי טיפוס 2 , מעל ל-3 שנים לאחר ניתוח מעקפים ערכי בסוכר - בד"כ הם: 140-160 מקבל טיפול לסכרת (כדורים) וגם ללב ישנה דלקת בכתף שמאל מאז חודש 3/2000 מטופל בפיזיוטרפיה ובכדורים מזה יומיים פיתחתי חום - לא ידוע לי מה הסיבה( ל א !!, מרגיש מקורר ) וערכי הסוכר 270-280 השאלה: כאשר הסוכר נמוך אז אני יודע מה לעשות אך, מה לעשות כאשר הסוכר גבוה??? תודה רבה ומחכה לתשובה.

09/07/2000 | 18:23 | מאת: ד"ר יורם קנטר

ב,ס. שלום, אינני רופא ואיני סוכרתי מסוג 2. אבל כאשר קיימת מחלה המלווה בחום בד"כ יש עלייה ברמות הסוכר ויש להגדיל את מינון האינסולין. וגם אצלך, עם החום חלה עלייה ברמת הסוכר ולפיכך יש להורידו בהגדלת מינון התרופות , כי לרוץ אני מניח שאי אפשר עתה. ובכל אופן, יש להתייעץ ברופאואם אתה מטפל בעצמך בורח עצמאי, אתה תדע מה עליך לעשות. בהצלחה, מאיר

09/07/2000 | 18:37 | מאת: ב,ס

אני מצטער, אני לא יודע למה אבל המחשב מקבל רק כאשר אני כותב הפוך, תודה, אבל מה לעשות בינתיים???

מנהל פורום סוכרת