בת 42

דיון מתוך פורום  סוכרת

26/11/2016 | 23:45 | מאת: רונית

שלום רב,בצום 116 ,בדיקת סוכר 3 חודשים 5.8 .סוכר בשתן שלילי יש עוד בדיקות שצריך לעשות או שהבדיקה של 3 חודשים מספיקה ?. נחשב לסכרת?צריכה לעשות משהו לשנות הרגלי אכילה?אציין שבהרינות סכרת הריונית מאוזן עי דיאטה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך רונית הייתה לך סוכרת הריונית ועתה עברת למצב של קדם סוכרת. כל עוד רמות הסוכר בצום הן בין 100-126 זה עדיין לא סוכרת "של ממש" אך את בסיכון גבוה לפתח סוכרת אם לא תשמרי על אורח חיים בריא, כלכלה ללא סוכרים זמינים, פעילות גופנית מתונה קבועה וביקורת תקופתית של רמות הסוכר בצום, שעתיים אחר ארוחה פחמימתית והמוגלובין A1C.

מנהל פורום סוכרת