סכרת יתר לחץ דם ושיעול יבש מלווה בחום ונזלת

דיון מתוך פורום  סוכרת

07/11/2016 | 00:17 | מאת: חן

שלום רב ד"ר אבא שלי בן 62 ברקע סכרת מסוג 2 ויתר לחץ דם עבר ניתוח שרוול לפני 5 שנים מצב הסכרת אינו מאוזן.. ערכים של 250-150 לעיתים מתאזן לאחר זריקות אינסולין אינו מפקיד על אורח חיים בריא ודיאטה ..ולא מעשן כבר כבר ימים שהוא סובל משיעול נבחני יבש היה לו חום 38.5 לאחר נטילת אקמול ירד החום ל37 סובל מקצת נזלת וקצת צרבות ונוטל כדור לנטון אנחנו מאוד מודאגים לגבי השיעול שלא עובר 3 ימים משתעל ממש כל היום האם יכול להיות קשור לסכרת? או תופעת לוואי של התרופות? גלוקומין ואינסולין ותרופה ליתר לחץ דם איני זוכרת את שמה או שמא זה מחלה ויראלית? הוא עבר חיסון נגד שפעת לפני חודש וחצי אודה לעזרתך בהקדם האפשרי

09/11/2016 | 00:06 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, יש כמה תרופות ללחץ דם הנותנות שיעול יבש, אך ללא חום. אם השעול נמשך יש לקחתו לבדיקה לרופא המשפחה שיאזין לריאות, אולי יצלם אותו צילום חזה וכן הלאה. קצת קשה לשמוע את השיעול ולהתרשם באינטרנט...

מנהל פורום סוכרת