מה עדיף ??????

דיון מתוך פורום  סוכרת

31/07/2016 | 07:23 | מאת: יורם

מה עדיף. להגדיל לנטוס ולצמצם נווונורם, ההיפך, או להשאיר כמו שעכשיו. 20 יח' לנטוס. 2 מ"ג ביום נווונורם בוקר וערב ופעמיים ג'נואט. מרוצה מהערכים המתקבלים כעת. תודה

31/07/2016 | 15:06 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך יורם, אין פה עניין של "עדיפות". לכל אמצעי יש מטרה משלו. הלנטוס הוא אינסולין בזאלי ארוך טווח העובד כל הזמן ברקע, ומינונו נקבע לפי ממוצעי רמות הסוכר בבוקר בצום,(כשאין עוד השפעה של ארוחה, פעילות גופנית או סטרס)0 הנובונורם מתייחס לעלית הסוכר שעקב הארוחות העיקריות וכמותו נקבעת בהתאם לתגובה לארוחות אלו, ואילו הג'נואט מסייע לשמירה על רמות הגלוקוז משך היממה בשילוב עם הלנטוס.

מנהל פורום סוכרת