סוכרת?

דיון מתוך פורום  סוכרת

24/05/2016 | 17:38 | מאת: יוסי

שלום רב אחרי בדיקות כלליות תקינות ..למעט סוכר בצום 8 שעות ערך של 100 קבלת הבדיקות עקב סימפטומים של יובש מעט יובש בפה עניים שותה מספיק רופא עניים אמר שזו תגובה אלרגית עונתית אך היובש לא עוזב אותי..כבר תקופה ארוכה כמה חודשים האם זה סימון לסוכרת!? מאוד חושש נוטל קלונקס קבוע..אולי קשר בין שני הדברים תודה.בברכה

31/05/2016 | 13:12 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך יוסי, ערכים שמעל ל100 עד 126 מצביעים על קדם סוכרת. הערך שלך של 100 הוא גבולי אבל לא די בבדיקה בודדת. מומלץ לחזור על בדיקות סוכר בצום+שעתיים אחר ארוחה עשירת פחמימות ואז נראה.

מנהל פורום סוכרת