סכרת הריון

דיון מתוך פורום  סוכרת

26/06/2015 | 08:19 | מאת: לימור

שלום, העמסת סוכר 50 יצאה תקינה (94) אך בעקבות ממצא של ריבוי מי שפיר בצעתי את ההעמסה של ה 100, תוצאות :85, 155, 106 ו 39 ( נבדק פעמיים) לאימי הייתה סכרת הריון וגם סבתי היה סכרת לאחר ההעמסה הפחתתי משמעותית את כמות הפחמימות שאכלתי ( נעזרת בתפריטים לסערת הריון באינטרנט) , ובדרכ רמת הסוכר שלי בבוקר לאחר צום בסביבות 95 . הרופאה שלי לא הפנתה אותי להמשך בירור, האם יש צורך בבירור נוסף בהתאם למידע שסיפקתי בתודה מראש

02/07/2015 | 11:07 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך לימור, בהעמסת הסוכר שלך נתקבלה תגובה לבלבית ערה שהביאה לרמות נמוכות בסוף ההעמסה. את צריכה להעזר בדיאטנית לכלכלה של ארוחות קטנות ושוות כל 3 שעות משך היממה ללא סוכרים זמינים, ולבדוק סוכר בדם לפני ואחרי הארוחות למעקב נוסף בשיתוף עם הרופא שלך.

מנהל פורום סוכרת