האם הטיפול התרופתי נכון

דיון מתוך פורום  סוכרת

21/03/2017 | 03:57 | מאת: דני גור

שלום רב, בן 56, גובה 1.65 משקל 107 ק"ג סובל מסוכרת סוג 2 מזה כ-4 שנים. בדיקת A1C אחרונה לפני כ-4 חודשים 8.5 . לוקח תרופות בשלושת החודשים האחרונים: גלוקומין 850 1 בארוחה הראשונה בבוקר בערך בשעה 12:00 בצהרים 1 בלילה בערך בשעה 00:00 נובונורם 2 מ"ג 3 פעמים ביום עם הארוחות זריקת ויקטוזה, 18 mg בשעה 22:00 ג'ארדיאנס 25 מ"ג 1 בשעה 18:00 אני הולך לישון בערך בשעה 03:30 לפנות בוקר וקם בין השעות 11:00 ל- 12:00 ואז בודק סוכר ויש לי בדרך כלל באזור 120/150 יצוין, שאני אוכל ארוחת ערב בשעה 00:00 ובהמשך הלילה פירות ועוד. שאלתי, האם קוקטייל הכדורים שאני לוקח זה בסדר, האם יש דברים לשפר, ואם כן מה? אבקש מכבוד הד"ר תשובה ובבקשה לא דחיה שאני צריך ללכת לרופא. (זה אני גם יודע). תודה רבה מראש בברכה דני גור מנכ"ל עמותת "יחד בתקוה" יו"ר הקרן הישראלית למימון תרופות וסיוע הומניטארי

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך עליך לעשות מאמץ לרדת במשקל בשילוב עם ייעוץ דיאטני של כלכלה לסוכרת מופחתת קלוריות (ודלת שומן?). גם הרגליהשינה שלך והקימה שלך זקוקים לשינוי . עקרונית ה"קוקטיל, שלך נראה קביל אבל נשאלת השאלה איך את קם בבוקר בצום ואם אין מקום לשקול שילוב של אנלוג אינסולין ארך טווח במערך התרופתי שלך

מנהל פורום סוכרת