תנודתיות סוכר בהריון

דיון מתוך פורום  סוכרת

08/03/2017 | 15:27 | מאת: הריונית

בבוקר קמה עם סוכר כ 90 אבל התקפי רעב ואוכלת יותר מדי ואז הסוכר נושק ל 200 אחרי "ארוחת בולמוס בוקר" אח"כ אוכלת כאילו מסודר בצהריים עם מעט פחמימות ומגיעה לסוכר של 80 אחרי שעה וחצי (לא הספקתי למדוד אחרי שעה) אבל רגועה. איך עוצרת את הבולמוס? האם חייבת אינסולין? למה אחרי הארוחה הסוכר פחות מסוכר אחרי צום?

13/03/2017 | 22:36 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך התייעצי עם דיאטנית לגב כלכלה המבוסס על 6-8 ארוחות קטנות ושוות כל שעתיים וחצי שלוש, שמרכיביה מותאמים לסוכרת. וכן עם הרופא המטפל בך במהלך ההריון.

מנהל פורום סוכרת