תסמינים של נפילת סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

24/02/2017 | 13:20 | מאת: בתיה

שלום רב מזה יומיים אני מרגישה חולשה ענקית. כמעט אפיסת כוחות. באמצע הלילה זה לווה בקור עז עד כדי רעידות בכל הגוף . זה קרה בשני הלילות רצוף. אציין כי אני חולת סכרת וסובלת מלחץ דם גבוה. מטופלת כדורים. אני בת 64 אודה לך אם תסביר לי מה פשר התופעה. תודה . בתיה

26/02/2017 | 14:50 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך בתיה, חולשה ורעד יכולים להיות סימפטומי של נפילות רמות הסוכר. הכי פשוט זה לבדוק את רמת הסוכר שלך באצבע לפני השינה ובמהלך הלילה כשאת מרגישה את הרעד ולראות אם באמת יש מצב של היפו (סוכר מתחת ל 60 בסוכרתית) או שיש לכך סיבות אחרות שאינן קשורות לסוכר.

מנהל פורום סוכרת