התקף חרדה מנטילת מטפורמין

דיון מתוך פורום  סוכרת

15/01/2017 | 13:26 | מאת: איציק

לאחר כשבועיים וחצי מתחילתו של נטילת מטפורמין כדור שלם התחילו אצלי התקפי חרדה. שאלתי האם נתקלת בתופעה כזו ואם כן ירידה לחצי כדור תעלים את התופעה ואם לא מה כדאי לעשות? בפורומים בארץ לא נתקלתי בתלונה כזו אך בפורומים בחו"ל יש הרבה תלונות דומות. ברצוני לציין שהכדור ניתן לי למרות שאני לא סוכרתי, בצום בבוקר 109 ובשאר היום מאוזן לגמרי. יש לי בעיית משקל.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך אין שום קשר בין נטילת המטפורמין להופעת מצבי חרדה. מאידך מצבי חרדה מכל סיבה שהיא יכולים לתרום לעליות רמות הסוכר. במקרה של שלח מצב טרום סוכרת עם השמנה המטפורמין היא תרופת הבחירה המומלצת שתסייע לך להמנע מלעבור לסוכרת של ממש וכן בירידה במשקלה בשילוב עם דיאטה מאימה.

מנהל פורום סוכרת