שאלה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

23/04/2014 | 00:38 | מאת: אנאבל

היי, אני בת 18, גובהי 1.68 ומשקלי 57 ק"ג. אני רוצה להוריד 2-3 ק"ג על ידי אכילת 700-800 קלוריות ביום. דאגתי לשלב בתפריט את כל אבות המזון ורציתי לשאול אם יש נזק מבחינה בריאותית. אם כן, מה היית ממליצה כדיאטה בריאה יותר ומהירה?

הי , לתפריט דל כל כך בקלוריות יכולה להיות השפעה מזיקה על בריאותך , מה גם שלפי הנתונים שמסרת את במשקל תקין בגבול התחתון ואסור לך לרדת. המלצתי לך לפנות לדיאטנית לפגישה על מנת לקבל הכוונה נכונה , בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה