דיאטת סופרסלים

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

09/04/2014 | 19:40 | מאת: ליטל

שלום רב, האם יצא לך להתקל בדיאטת הסופרסלים? שבה קיים ליווי צמוד במשך 6 שבועות, "בניית" תפריט ולקיחת חומרים הומואופתיים כגון טיפות להמסת השומן, ניקוי רעלים וויטמנים? האם ההבטחה לירידה יומיומית של 300 גרם אינה בגדר "פנטזיה"?בייחוד שמשקלי הינו 68-69 והגובה שלי הןא 1.65... נורא מתלבטת האם להשתכנע לתהליך הזה בכדי לראות תוצאות יומיומיות כפי שהובטחו לי טלפונית...? תודה רבה על התייחסותך:)

13/04/2014 | 14:12 | מאת: ד"ר אולגה רז

כל הבטחה מסוג ניקוי רעלים, המסת שומן וכו', נראית לי לא ריאלית ואם חס וחלילה תתקיים אז גם מסוכנת. תתארי לך חומר שאת בולעת והוא מפרק לך את השומנים. האם זה לא נשמע לך נשק ביולוגי? אני אישית לא הייתי הולכת לכיוון הזה, חוץ מזה, זה בטח עולה הרבה כסף. חג שמח

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה