תפוחי אדמה במקרר האם זה מותר ולא מסוכן לאכול?

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

06/04/2014 | 00:05 | מאת: חיים

שאלה בקטנה אתמול אחסנתי תפוחי אדמה במקרר אולי לשעה וחצי האם במקרר הם מפרישים רעלן שנקרא סולנין או רעל אחר האם הם מסוכנים מבחינה בריאותית והאם זה בטוח לאכול אותם?

לקריאה נוספת והעמקה
06/04/2014 | 11:57 | מאת: ד"ר אולגה רז

אני אענה לך בגדולה. אחרי שעה וחצי לא קורה שום דבר לשום דבר. אפשר לאכול. הרעלן מופרש אחרי שהם נמצאים באחסון ימים ואף שבועות ואת רואה צבע ירוק על הקליפה שלהם. זה מעיד על קלקול.

06/04/2014 | 12:08 | מאת: חיים לוזון

מה הנזק של הרעלה כזו במידה והיא נגרמת?

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה