מעלה אורט 58 כרמיאל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

20/03/2014 | 08:44 | מאת: מירה

שלום אולגה רז.ילדתי בת 14 עוד מעט.שוקלת 45 קג וגובהה 1.52.מתמיד אני משדלת ומפצירה בה לאכול פירות וירקות טריים.אך לשווא הילדה לא נוגעת ולא נגעה..למעט כשהיתה תינוקת...בתזונה זו.לא יודעת טעמו של מלפפון או עגבניה.תזונתה מורכבת מבשרים ופחממות.צריך לציין שפרט לבתי כולנו אוכלים פירות וירקות על בסיס יומיומי.מה עושים? האם הדבר יפגע בבריאות? האם צריך לתת לה תוספי מזון?אשמח לתשובה במהרה...תודה

20/03/2014 | 14:14 | מאת: ד"ר אולגה רז

כפי שאת מבינה, הפצרות לא עוזרות ולכל אחד טעם משלו. כדי להשלים את החסרים האפשריים הנובא=עים מאי אכילת פירות וירקות, היה צריך לתת לה מזמן מולטיויטמינים שמיועדים לגילאים המתאימים ולהפסיק להצהיר.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה