לא מצליחה לרדת במשקל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

24/02/2014 | 19:53 | מאת: מירב

שלום, אני בת 25, במשקל 63 ק"ג וגובה 1.43. כבר שנה שאני נאבקת עם המשקל שלי, הייתי אצל דיאטנית, ואצל נטורפתית - ניסיתי לשנות את התזונה שלי - ועשיתי את השינוי אבל עדיין דבר לא עוזר ולא ירדתי אפילו גרם אחד. כבר יותר מחודשיים שהכנסתי את עצמי למשטר תזונה של 1,200 קלוריות ביום, אני אוכלת 6 ארוחות ביום - כל 3 שעות. בנוסף, אני עושה ספורט בין 3-4 פעמים בשבוע כשעה - אני שורפת באימון בסביבות ה500 קלוריות (אני משתמשת במד דופק - ואני כמובן משתדלת להתאמן בעצימות של לפחות 70% מהדופק המקסימלי שלי). בנוסף, אני עושה פעמיים בשבוע אימון פילאטיס וחיטוב שבו אני שורפת בסביבות ה250-300 קלוריות. לפי חישוב שטחי אני שורפת בשבוע בערך 2500 קלוריות, ואמורה לראות ירידה של קצת פחות מחצי קילו בשבוע. אך דבר לא עוזר. אני לא אוכלת מאכלים מטוגנים, נמנעת ממוצרים עתירי כולסטרול ושומן, מפחמימות פשוטות ומרבה לאכול ירקות מכל הצבעים. כדי לנסות לשלול בעיות - עשיתי בדיקה לבלוטת התריס, אינדוקרינולוגיה, ובדיקות דם - כל הבדיקות יצאו תקינות ומבחינת הרופאים אני בריאה לחלוטין. אני כבר ממש מתוסכלת ואובדת עצות, אני מרגישה שכבר אין לי יותר מה לעשות בנידון ואין לי למי לפנות...

27/02/2014 | 11:01 | מאת: ד"ר אולגה רז

תשלחי את הבדיקות שלך כי הקריאה שהכל תקין לא תמיד תופסת ואז אפשר לנסות לראות מה קורה

27/02/2014 | 11:21 | מאת: מירב

אני אשמח לשלוח לך את הבדיקות שלי. אבל לא ניתן לשלוח באתר קבצים, גם לא דרך "יצירת קשר". האם יש דרך אחרת שבה אוכל לשלוח לך את הבדיקות שלי? תודה.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה