כמות אוכל בארוחות

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

19/01/2014 | 13:14 | מאת: טליה

שלום,אני בת 19,שוקלת 37.8 בגובה 162. כמה שאלות לגבי הרכב הארוחות השונות: האם לארוחות ביניים מספיק לאכול ירקות(כמו מלפפון,גזר,פלפל,פטריות,עגבניות)-לדוגמא מלפפון אחד,גזר אחד ופלפל אחד לארוחת ביניים אחת? האם לארוחת ערב זה מספק לאכול פרוסת לחם אחת מחיטה מלאה עם כ-10 גרם אבוקדו וסלט ירקות המורכב מפלפל אחד,מלפפון אחד,גזר אחד,עגבניה אחת,בצלים מסוגים שונים,חסה,פטריות,קולורבי ונבטים?(הסלט הוא בתיבול של לימון ומלח בלבד) האם לארוחת בוקר זה מספיק לאכול 25 גרם ברנפלקס עם חצי כוס חלב שיבולת שועל?

21/01/2014 | 16:21 | מאת: ד"ר אולגה רז

המשקל שלך קטסטרופלי, את בתת משקל רציני ביותר ואני בטוחה שאת יודעת את זה. את צריכה טיפול רציני בכל האצעים ומכל המומחים שקיימים בתחום של תת משקל. לא משנה האם את אוכלת עגבניה או מלפפון - אין לזה ששום קשר למצב בו את נמצאת. לטפל דחוף!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה