אני חולת אפלה סינדרום.מטופלת בקומדין

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

08/01/2014 | 13:56 | מאת: שוש

חזרתי לטיפול בקומדין אחרי הפסקה של שנים רבות,מאחר ועברתי שני אירועים של תסחיף ריאתי בשנה הנוכחית.(אושפזתי באיכילוב) כמובן שנאלצתי להפחית מכמות הירוקים-ויטמין K.,אני מאוד אוהבת ירוקים=חסה,כרוב,כרובית עלי בייבי ועוד...התזונה שלי השתנתה עם תחילת הטיפול ואני חווה עליה במשקל,נפיחות בגוף וכל דיאטה,לא מצליחה להפחית ממשקלי.מחודש אוקטובר עלית עשרה ק'ג.גם הכלסטרול הרע עלה ל 219 והכבד מוגדל.הייתי אצל דיאטנית וכלום..המשקל עולה ולא פוחת...והיאוש מתגבר...ואני,מלבד הפחתת הירוקים,לא אוכלת יותר משאכלתי לפני אוקטובר.מה עושים????

09/01/2014 | 15:48 | מאת: ד"ר אולגה רז

מאחר ואת מתארת סיפור לא שגרתי, שמקורו לא ברור, אין באפשרותי לתת לך עיצה או בכלל להתייחס למקרה שלך דרך הפורום. את זקוקה לטיפול אישי עם כל הבדיקות שיש לך, עם השיחה, ע האבחנות, ואז אפשר אולי להבין מה הבעיה.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה