לא מצליחה להמשיך לרזות

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

07/01/2014 | 21:25 | מאת: עמית

אולגה יקרה, שלום! כבר כתבתי לפני כמה שבועות לגבי תהליך ההרזייה שעברתי בעקבות שינוי מהותי שצורת התזונה והרבה הרבה כושר. ירדתי כ-9 קילו. הייתי 65 וכעת אני 56.5 (גובה 171, אחרי 3 לידות). בחודש האחרון אני לא מצליחה לרדת אפילו חצי קילו והמשקל כל הזמן נע בין 57 ל56. למרות שלא שיניתי כלום כלום לא בתזונה ולא בתדירות ועוצמת פעילות הגופנית . אני עושה בדיוק אותו דבר כפי שעשיתי במשך שלושה חודשים ולא מרזה כלל. אני מאד רוצה לשקול 55 קילו ולהישאר על זה. למה הפסקתי לרדת? לפי מה שכתבת לי פעם: אם הגוף נמצא בתהליך ירידה הוא ימשיך כל עוד לא משנים את ההפרש בין מה שנכנס למה שיוצא... לא כך?:( תודה!!

09/01/2014 | 15:42 | מאת: ד"ר אולגה רז

נראה לי שהגוף שלך יותר חכם מהמח שלך. הוא בכח עוצר אותך מלהיות בתת-משקל, עם כל התוצאות החולניות שנלוות לכך. יש לך 3 ילדים ואת צריכה להיות דוגמא ולא מכונת דיאטה. אני מקווה שאת לא מדברת על דיאטות והרזייה ליד הילדים שלך ולא מדאיגה אותם בירידה שלך במשקל. קחי את עצמך בידיים ותפסיקי לרדת במשקל.

02/02/2014 | 10:58 | מאת: אני

אבל את לא מרוצה מהגוף שלך כי אחוזי השומן שלך גבוהים בגוף ממליץ בחום לבדוק אחוזי שומן בגוף ובמידת הצורך ללכת לחדר כושר ולעבוד על חיטוב משקל יכול לרמות בהרבה מקרים

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה