לא מצליח לרדת במשקל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

04/01/2014 | 08:34 | מאת: להב

שלום רב אני אני בן 32 בעברי מדריך ספורט , מקפיד על תזונה נכונה .כל חיי הייתי שוקל 67 קילו ובשנתיים אחרונות משום מה עליתי 15 קילו למרות שאני שומר על אורח חיים בריא עושה פעילו ספורט 4 פעמים בשבוע ותזונה נכונה עם מעט שומן ופחמימות פשוטות . עשיתי בדיקות דם מקיפות והכל פיקס ומושלם ובחצי שנה אחרונה למרות הדיאטה לא הצלחתי להוריד קילו אחד . האם יש סיבה למקרה כזה ?

06/01/2014 | 15:52 | מאת: ד"ר אולגה רז

אם אתה אוכל אותו דבר אך משמין - צרייכם לבדוק את פשר העניין. 1. לרשום כל מה שאתה אוכל 2. לבדוק האם אין לך מצב של טרום-סכרת 3. לקחת בחשבון את השפעת הגיל שלושתם יחד יכולים לתת הסבר לתופעה

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה