צמחוניות

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

18/12/2013 | 20:46 | מאת: דרור

איינשטיין היה צמחוני מסיבות אידאולוגיות, וצוטט כמי שאמר שבני האדם לא נולדו להיות אוכלי בשר. אשמח לדעת למה בני אדם לא נולדו להיות אוכלי-בשר , הרי הדעת אומרת שהאדם חייב לאכול בשר בייחוד כאשר עוסקים אנו באדם הפרימיטיבי.

23/12/2013 | 17:14 | מאת: ד"ר אולגה רז

עניין של אכילת בשר זה אמונה אישית של כל אחד ומתבססת על כל מיני מרכיבים מצפוניים, אידאולוגיה וכו'. באופן עקרוני, האדם הקדמון, בשכות זה שהגיע למצב שידע להרוג חיות ולאכול אותן, בהתחלה בצורה טרייה, ואח"כ גם מבושלת, הגיע להישגים התפתחותיים גדולים מאוד בתהליך ההתפתחות המין האנושי. גם מבנה השיניים של האדם מרמז על יכולתו הן אוכל צמחוני והן אוכן מן החי. אי לכך, מי שאוהב לאכול בשר, שימשיך לעשות זאת ומי שמחליט לא לאכול בשר וילמד לאיזה חוסרים זה יכול לגרום וימלא אותם ע,י תוספי תזונה.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה