מייואשת מעצמי ומהחיים בכלל. הצילו!!!

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

16/12/2013 | 21:38 | מאת: חני

שלום וברכה, לפני זמן מה הצעת לי, דר. אולגה רז, את דיאטת הלחם שלך והחדרת בי המון מוטיבציה. להזכירך, אני בת 54+, משקלי 97, גובהי 1.50, אני מורה, מטפסת כל יום מאות מדרגות, שוחה שלוש פעמים בשבוע ויוצאת לטייל עם הכלבה שלי פעמיים עד שלוש ביום. רוצה לעבור ניתוח אבל יודעת שהניתוח האמיתי הוא בראש. לא הולך לי כלום!!!!! אני סכרתית (2) ומטופלת כבר באינסולין, סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס, טריגליצרידים, לאחרונה מתקשה מאד בהליכה ובטיפוס מדרגות, לא טורחת לטפל בעצמי כי אין לי כבר כח לכך. מטפלת באמא בת 92 שגרה איתי ובכלבה שלי..... מיואשת, מצוברחת... תודה לאל לא מבלמסת, אבל מרגישה נ ו ר א !!!!!!! הצילו!!!!! חני.

18/12/2013 | 16:24 | מאת: ד"ר אולגה רז

מאוד עצוב לקרוא את הפנייה שלך. את נראית בן אדם שנותן לאחרים ולעצמו לא נשאר מה לתת. לא פלא שיש לך כ"כ הרבה בעיות בריאות. תזכרי שבסופו של דבר האדם נשאר עם עצמו ואם הוא מיואש מעצמו אז איזה מפגש זה יהיה? אני מבינה שהחיים שלך לא קלים. לטפל באמא זקנה לא מוסיף מוטיבציה ושמחה לחיים. להיות מורה ולתת לתלמידים כל הזמן לא מוסיף כוחות לתת לעצמך. הכל אני מבינה. אבל ההבנה שלי לא תעזור לך. מצבך הנפשי והפיזי לא יכול להשתפר בעקבות התכתבות בפורום. את זקוקה להתייחסות אישית שתעזור לך ללמוד מחדש להעריך ולאהוב את עצמך, להשקיע בעצמך, למצוא עניין להיות עם עצמך. טיפול כזה לוקח זמן ובעיקר הוא מחוייב בהסכמתך ורצונך לעשות שינוי. אף פעם לא מאוחר!

30/12/2013 | 14:30 | מאת: סימה

לי זה מאוד עזר בחיים בלי שום קשר למשקל פשוט עזר לי עם בעיות במערכת העיקול ועוד כל מיני

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה