אנזימי עיכול

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

06/12/2013 | 15:44 | מאת: מאיה

1)מתי לוקחים את האנזימי עיכול לפני האוכל \או \אחרי האוכל? 2)האם יש משמעות לזמן לקיחת אנזימי העיכול? 3)מהן תופעות הלוואי שיכולות להיגרם כתוצאה מלקיחת אנזימי עיכול? 4) כיצד אנזימי העיכול מורידים נפיחות בבטן? האם הם גורמים לירידה במשקל? או להגברת קצב חילוף החומרים בגוף?

08/12/2013 | 15:17 | מאת: ד"ר אולגה רז

אנזימי עיכול אנחנו רושמים לאנשים שיש להם בעיה בעיכול וספיגה של אבות מזון. לכן מזה ברור שצריכים לקחת אותם לפני האוכל ושהם לא מורידים במשקל ולא מעלים קצב חילוף חומרים. הם מיועדים לעזור לגוף לעכל ולספוג את המזון בצורה מיטבית

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה