נפיכות בבטן

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

17/11/2013 | 21:41 | מאת: אליהו

שלום רב אני בן 30 פעיל עושה פעילות ספורט 3-4 פעמים בשבוע ואוכל מסודר מספר אחרות ביום קטנות הייתי בחור רזה עם שרירי בטן ובשנה אחרונה עליתי מסיבה לא ברורה 10 קילו ( דבר לא השתנה מבחינת תזונה ) וניהיה לי נפיכות בטנית , אני לא סובל מכאבי בטן ומעי רגיז , חילוף חומרים מצויין האם יש תוסף תזונה שמתאים לי

18/11/2013 | 17:09 | מאת: ד"ר אולגה רז

באופן עקרני, אין סיבה לעלות 10 ק"ג בשנה ללא שום שינוי בתזונה. אם אתה בטוח שלא שינית את צורת האכילה ואת סוגי המזון, מה שנראה לי נכון לעשות הוא בדיקות דם, כולל בלוטת התריס, טסטוסטרון, סוכר, שומנים והמוגלובין A1C. יכול להיות שבתשובות אפשר יהיה למצוא את התשובה. בכל מקרה תבדוק טוב טוב האם לא שינית אפילו מרכיב אחד בארוחות היומיומיות שלך - זה יכול להסביר את התופעה.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה