עליה במשקל ותחושה לא נעימה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

10/11/2013 | 11:14 | מאת: עדינה

שלום רב אני בת 28 אחרי 2 לידות המשקל שלי היה עד לפני כמה זמן באזור ה44 גובה 1.60 . אני ממש לא אוכלת מסודר מאז ומתמיד ולאחרונה בשבועיים האחרונים אני מרגישה שהבטן שלי מתפוצצת כנראה (בטוחה שהשמנתי) לא ממש יודעת בכמה אולי 4 קילו אף פעם לא הגעתי למשקל כזה. אני רזה אני יודעת אבל ממש רע לי לא טוב לי אני מרגישה בצידי הבטן ממש מתיחה וגם שם אני רואה שהשמנתי . כאילו הבטן עומדת להתפוצץ תחושה ממש לא נעימה!! מה זה התופעה הזו במיוחד שאני לא אוכלת מסודר . אני אוהבת לאכל לחם ויוצא שבערב / בלילה אני תוקפת לחם בארוחת ערב. מה עושים כי ההרגשה הכללית שלי לא טובה זה מציק לי . אני לא עושה ספורט. תודה רבה !!

10/11/2013 | 18:32 | מאת: ד"ר אולגה רז

עם הרגשה אין מה לעשות. מה שאני יודעת לעשות זה דברים מדוייקים, היקפים, מספרים, בדיקות דם. הרגשה זה כתובת אחרת.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה