האם אני אוכלת מספיק? מעירים לי שאני אוכלת מדוד מדי

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

31/10/2013 | 19:37 | מאת: מיטל ביבי

אני שוקלת 58 קילו, גובה 1.69. בעיקרון עד לפני כשנה הרשתי לעצמי לאכול לא איך שמתחשק לי אבל ארוחות מסודרות. אף פעם לא נהגתי לנשנש או לאכול שוקולדים. במחצית השנה הנוכחית לא עבדתי (ישבתי בבית מובטלת- עבודה משרדית) ועליתי במשקל מ53 קילו ל58. התחלתי לעבוד לפני כחצי שנה ומאז אני נוהגת לאכול כל יום: קורנפלקס תלמה עם אשל לארוחת בוקר (ב8:00) ב10:30 כריך מלחם קל עם ממרח חומוס בדרכ. ב 13:00 קופסא שלמה של קוטג תנובה 5%. ב 15:00 כוס חד פעמית של בייגלה קטן מלוח. וב 17:30 שניצל/קציצה תוספת. 2 כפות טחינה גולמית. וירקות. ופרוסת עוגה או סופגניה. אני שותה כ4 כוסות נס קפה עם חלב ביום. תקין או לא בריא? המון תודה!!!

04/11/2013 | 16:20 | מאת: ד"ר אולגה רז

מה שהפריע לי ש"הצלחת" לעלות 5 ק"ג בכמה חודשים, מה שאומר שיש לך פוטנציאל השמנה ואת בהחלט צריכה לחזור להרגלייך הקודים. לגבי סוג האכילה העכשיוי שלך: השאלה האם התחלת לרדת במשקל. כי אם כן אז האוכל הוא סביר ואם לא אז תצטרכי להוריד משהו כמו סופגניה או עוגה או סוכר בקפה. תודיעי ונראה מה לעשות

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה