אנורקסית

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

24/10/2013 | 23:35 | מאת: אנורקסית

אני בת 32 אנורקסית שאוכלת רק מלפפונים עגבניה חציל וקישוא במשך כל היום יש לי בעיה שאני כל רגע אוכלת ארטיק בעל קלוריה אחת אני יושבת ואוכלת יוצא לי לאכול בערך 20 ארטיק ביום ובנוסף כל ערב בסביבות 9 אני אוכלת 2 מעדני דיאט אבל קפואים ואני רוצה מאוד להיגמל מזה מי יכול לעזור לי תנו לי עיצה ומאוד קשה לי אמא שלי לא מבינה אותי ולועגת לי ליד האחים והאבא ואני מאוד מתביישת מה לעשות הצילווווווווווווווווווווווווו

28/10/2013 | 15:54 | מאת: ד"ר אולגה רז

המייל שלך מאוד הדאיג אותי. את זקוקה דחוף עזרה מקצועית, נפשית, בהפרעת אכילה שלך. צורת האכילה שלך מזיקה לבריאותך, לדימוי העצמי שלך ובמיוחד בהתחשב בעובדה, שלפי מה שאת כותהת, קרובי המשפחה שלך לא מבינים שאת סובלת מבעיה בריאותית. היום מטפלים בהפרעות אכילה שלמבוגרים בבתי חולים, במחלקות מיוחדות להפרעות אכילה של מבוגרים וגם בקופת חולים את תוכלי למצוא מומחה לטיפול בהפרעות אכילהץ לדעתי, זו הדרך היחידה שיש סיכוי שתעזור לך. אל תמתיני, תעשי את הבדיקה לאן לגשת ותגשי לשם בדחיפות.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה