חומץ תפןחים

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

20/10/2013 | 20:27 | מאת: עפרה

שלום רב, האם חומץ תפוחים אורגני מסייע בדיאטה? כמה ומתי יש שלשתות אותו? יש אומרים שהוא גורם נזק לקיבה, האם נכון? תודה רבה על הבהרתך!!

21/10/2013 | 14:42 | מאת: ד"ר אולגה רז

מה שמסייע לדיאטה באמת זה לאכול פחות. לגבי חומץ, אורגני או לא אורגני (זה לא משנה) יש מעט מחקרים שקושרים שימוש בחומץ תפוחים לשיפור בפעילות האינסולין, מה שעשוי, במידה קטנה מאוד, לעזור בתהליך ההרזיה, אם כי המחקרים האלה מעטים ולא חד משמעיים. לאנשים רגישים, חומץ אכן יכול לעשות כאבים בקיבה ובוושט ולהם כדאי להיזהר מהחומץ

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה