קפאין והרזייה- עזרה בבקשה!

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

17/10/2013 | 10:38 | מאת: עמית

אני בת 33, עושה המון ספורט נמצאת בתהליכי ירידה במשקל. בהמלצה קניתי משקה-תה של הרבלייף שמכיל הרבה קפאין (יותר מהקפה אבל לא מכיל את כל המרכיבים הלא בריאים של הקפה) המשקה ממש יעיל עבורי בשריפת שומן במיוחד לפני אימון. הבעיה היא שהמשקה מאד יקר ואני לא יכולה להצמיד שרכישתו לאורך זמן הדרוש לתהליך. האם יש תכשיר/משקה אחר שמכיל כמויות גבוהות של קפאין ויעיל בשריפת שומנים (במיוחד בזמן אימון מאומץ) מאד אשמח לכל עזרה ועיצה!

17/10/2013 | 15:48 | מאת: ד"ר אולגה רז

איך את יודעת שהמשקה יעיל? מה המדד ליעילות שלו? ואם הוא יעיל אז כניראה שכמות הקפאין שם ענקית, כי לפי המחקרים, רק כדורים של קפאין נקי גרמו ליעילות כלשהי. ואם את חושבת שהוא יעיל ועוזר לך לרדת במשקל ואת לא מרגישה תופעות לוואי כמו דופק מהיר ועלייה בלחץ דם אז יש אנשים שמוכנים לשל את כל הכסף בעולם כדי לרדת במשקל. מבחינתי את יכולה גם לשתות קפה חזק כי אין בו חומרים מזיקים.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה