גרסיניה קמבוגיה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

12/10/2013 | 19:12 | מאת: אור

שלום רב, אני בת 21, שוקלת 54 קג, ונאבקת מדי יום לא לעלות במשקל - הגוף שלי נוטה להשמין, אציין כי בשנתיים האחרונות השלתי ממשקלי 15 קג אותם אני מנסה לא להעלות בחזרה. אציין גם שאני תמיד רעבה, משתדלת לאכול ירקות ודגנים מלאים, אך לא שובעת מהר ולפעמים אוכלת בכמויות. שמעתי על כדורי הגרסיניה קמבוגיה והבנתי ממחקרים ופורומים שהכדור עוזר בתחושת שובע ושמירה על רמת השומן בדם. האם אתם ממליצים על השימוש בכדור? תודה רבה ושבוע טוב אור

14/10/2013 | 14:03 | מאת: ד"ר אולגה רז

ראשית,כל הכבוד לך שאת שומרת על משקלך, זה לא פשוט. גרסיניה אכן ידועה בחלק מההתייחסויות כמורידה תחושת רעב, אם כי אין לזה הוכחות מדעיות ולכן אני לא יכולה להמליץ עליה כתרופה למניעת רעב. לדעתי את עושה נכון בכך שאת אוכלת ירקות שמכילים מעט מאוד אנרגיה בכמות גדולה כדי לחוש שובע. כדאי גם לשתות 8-10 כוסות נוזלים ביום ואפשר גם משקאות דיאטטיים כדי שיהיה לך יותר טעים.את יכולה לפנות לדיאטנית כדי שתבנה לך תוכנית תזונתית שבאמצעותה אפשר להוריד את תחושת הרעב ולהמשיך לשמור על המשקל.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה