לוסטרל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

09/10/2013 | 07:48 | מאת: טובה

אני מקבלת כ15 ש תרופה לחרדות פבוקסיל.לפני כ5 חודשים הרופא החליף לי ללוסטרל 250 מ"ג.ההסתגלות היתה קשה אך אני מאוזנת. עליתי במשקל כ30 ק"ג. עם כל השיטות שניסיתי,לא רזיתי.מאד מתסכל. שומרת על אוכל בריא ומאוזן וקצת ספורט. איכות חיי נפגעה.בת 64 ללא בעיות נוספות.האם השיטה שלך מתאימה לי??

10/10/2013 | 15:25 | מאת: ד"ר אולגה רז

אכן התרופות האנטי דכאוניות מעודדות עליה במשקל בחלק מהאנשים שנוטלים אותן אבל בן אדם עצמו צריך לשנות את צורת האכילה שלו ברגע שרואה שעולה במשקל בצורה דרמטית. צורת האכילה של דיאטת הלחם אכן עוזרת במקרים כאלה, בדרך כלל, אם כי כל מקרה לגופו. במקרה הספיציפי שלך אולי כדאי לבדוק גם תפקוד של בלוטת התריס כי 30 ק"ג זה באמת הרבה מאוד. מאחלת לך הצלחה בדיוק בשמירה על הדיאטה ואשמח לשמוע ממך בעוד חודש-חודשיים. תפני אלי אם יהיו שאלות נוספות.

23/11/2013 | 01:47 | מאת: אני

לכן העליה במשקל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה