ארוחת בוקר

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

04/10/2013 | 15:25 | מאת: תמר

אכלתי בבית מלון ארוחת בוקר שמכילה כ-10,000 קלוריות באופן חד פעמי ועליתי מהבוקר 3 קילו מהארוחת בוקר האם ארוחה כזאת חד פעמית של 10,000 קלוריות גורמת להשמנה? האם נגרם לי נזק בלתי הפיך?

10/10/2013 | 14:59 | מאת: ד"ר אולגה רז

ראשית, קשה לי לתאר ארוחה של 10000 קלוריות, אני לא חושבת שאת בכלל יכולה לתאר לעצמך איך ארוחה כזו נראית והאם יש מספיק מקום בשולחן אוכל שלך כדי להכיל כזה סוג של ארוחה.אז יש לי ספיקות לגבי 10000 קלוריות זה שעלית 3 קילו במשקל יש אחרי הארוחה, אוחמא, מן הסתם, שאכלת יותר מידי והגוף שלך הגיב כמו שהגיב. תשתדלי לא לאכול יותר ארוחות כאלה. האם זה גרם נזק בלתי הפיך? סביר להניח שלא, אלא אם תמשיכי לכול ארוחות כאלהלעיתים קרובות. אני מציעה לך שתחזרי לעצמך ותכבדי את הגוף שלך, אל תכניסי בו דברים מיותרים והדברים יסתדרו.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה