מערכת חיסון ותזונה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

27/09/2013 | 13:17 | מאת: גיל

עבור חיזוק מערכת החיסון אני לוקח תוסף של סולגר בי קומפלקס וכמוכן תוסף אבץ . כדור אחד ביום מכל סוג. לא עשיתי בדיקות דם לפני כדי לבדוק מה רמתם בדם. האם מסוכן לקחת כל יום את התוספים ללא בדיקה מוקדמת? יש לך המלצות נוספות לחיזוק מערכת החיסון? אני מרגיש כי היא חלשה..

01/10/2013 | 12:39 | מאת: ד"ר אולגה רז

השאלה הראשונה: מה הסיבה שאתה רוצה לחזק את מערכת החיסון? אתה חולה הרבה? מה עומד מאחורי זה? נכון שויטמין מקבוצה B ואבץ קשורים למערכת החיסון. השאלה היא מה באמת הבעיה ואז אפשר להגיד איזה בדיקות לעשות ומה כדאי לקחת כתוספים. כשיהיו לך בדיקות נוספות והסבר להחלטתך לחיזוק מערכת החיסון אז אוכל לעזור לך יותר

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה