תי מומלץ לאכול קינוח

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

07/09/2013 | 19:20 | מאת: שרינה

שלום לך מתי מומלץ לאכול קינוח ומה הנזקים של זה? האם הפסקה של חצי שעה עד שעה אחרי הארוחה תגרום לשינוי? בכבוד רב בתודה מראש שרינה

08/09/2013 | 14:34 | מאת: ד"ר אולגה רז

הקינוח לא מומלץ לאכול בכלל. זה סוג של הרגל כמו רפלקס מותנה, שאחרי הארוחה צריך לאכול משהו מתוק. מצד שני, אם אין לך שום בעיה של השמנה, סוכרת ודשברים אחרים אז אין סיבה לא לאכול קינוח. מה שחשוב, שבסופו של דבר, הארוחה לא תהייה גדולה ומכבידה ותוספת קינוח לארוחה שהיא כבר גדולה ומכבידה, עושה אותה עוד יותר גדולה ומכבידה, מה שמעלה את רמת האינסטלין ומונע ירידה במשקל. ושוב, אם אין לך בעיה במשקל ואת אוכלת במידה ובסוף הארוחה את לוקחת שתי כפות של קינוח אז לא נראה לי שיש בעיה.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה