יומן אכילה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

05/09/2013 | 06:46 | מאת: ליזי

האם את רואה בעיה במה שאכלתי היום? האם המזון שאכלתי היום גורם לבטן נפוחה? האם בגלל מה שאכלתי היום אז הבטן שלי התנפחה? אכלתי היום: 1) 50 גרם פיסטוקים 2) 50 גרם שקדים 3) 10 עוגיות מלוחות עגולות 4) 5 תמרים 5) 100 גרם אגוזי מלך 6) פקאן מסוכר 100 גרם 7) 500 גרם עוגיות במשקל 8) 500 גרם שוקולדים 9) שוקולדים עם עוגיות 10) מנצ'ס איך אפשר לתקן את הטעות שעשיתי? הייתי עושה הכל כדי לחזור אחורה בזמן ולתקן את הטעות שעשיתי!!! אכלתי היום 10,000 קלוריות משמינות!!! ועכשיו זה תקוע לי בבטן האוכל! וכל השומנים ואני מרגישה שנסתמו לי העורקים!!! אם מחר אני לא יאכל כלום אז האם אני אוריד את ה-10,000 קלוריות שאכלתי היום?

08/09/2013 | 14:27 | מאת: ד"ר אולגה רז

מאחר וזו לא השאלה הראשונה שאת כותבת לי, אני חייבת לציין שההתעסקות שלך עם הבטן שלך מצד אחד והאוכל המשמין שאת אוכלת, מצד שני, לא הולכים יחד. לדעתי את צריכה לטפל בעצמך ולא באוכל שלך משום שאני מרגישה שאת כל כך עסוקה במה לא בסדר שאת עושה שאין לך חיים. אז יותר חשוב החיים, לקבל אותם בחזרה, וזה דורש טיפול. אני מאחלת לך שתתחילי להיות שלמה עם עצמך

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה