רמות סוכר וברזל גבוהים בדם

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

22/08/2013 | 18:11 | מאת: אמא

שלום אולגה. ילדה בת 5 בבדיקות דם שבוצעו בצום נמצאה רמת סוכר גבוהה 102, ורמת פריטין גבוהה 134 . סיבת ביצוע הבדיקות הן תופעות מוזרות שהתגלו בחודשים האחרונים: גוש בשד אחד(ילדה בת 5), הפרשות וגינליות מסריחות בצע צהוב- ירוק, בכמות שלא היתה עד היום. עייפות וכאבי רגלים. רופאת הילדים שולחת לבדיקות . אנא אולי לך יש איזשהו כיוון. מה פשר תוצאות הבדיקות דם שהתקבלו

26/08/2013 | 15:51 | מאת: ד"ר אולגה רז

במקרה זה כמובן יש לעשות בירור מקיף של הבעיה ועד שכל הבדיקות וההדמיות ייעשו אני לא אוכל להתייחס למקרה הזה. הדבר היחידי שאני רוצה להגיד לך הורא שאני מקווה ומאחלת שהדברים יסתדרו ויפתרו בצורה זו או אחרת. בקשר לסוכר, הייתי פחות שמה-לב לזה משום שיש פה דברים הרבה יותר חשובים לבדוק קודם והם יכולים להיות קשורים לעלייה בסוכר. מקווה ביחד איתכם שהדברים יסתדרו

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה