קפה ירוק

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

21/07/2013 | 20:30 | מאת: טטיאנה

קראתי שלאחרונה הטרנד של קפסולות תמצית קפה ירוק לצורך ירידה במשקל תופס תאוצה. עד כמה זה עוזר ומה התופעות לווי ? תודה רבה

22/07/2013 | 16:44 | מאת: ד"ר אולגה רז

קפה ירוק הוא כמו כל הסיפורים שעולים ויורדים ומכניסים לאנשים אשליה שאפשר לרדת במשקל מבלי להתאמץ ומבלי לשנות את צורת החיים. תראו לי בן אדם אחד שהשיג דברים חשובים בחיים שלו בקלות. הרזיה ושינוי שקשור אליה זה אחד מאותם הדברים שלא מושגים בקלות. אותם החומרים הנמצאים בקפה ירוק שמעודדי קניית כמוסות אלה מפרסמים אינם משפיעים על הרזיה בצורה משמעותית ולא כדאי לבזבז עליהם את הכסף.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה