שני בירורים

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

01/06/2013 | 17:06 | מאת: מור

שלום, עם כמה שאני מתעסקת כל החיים שלי בדיאטות, אוכל וקלוריות וכל המחשבוני קלוריות שיש היום באינטרנט היה אפשר לחשוב שזה יהיה ברור אבל לא הצלחתי לברר את זה בוודאות. * מה הערך הקלורי של עגבניות שרי? כמה זו עגבניה אחת? כמה זה כוס? כי אם אני מבינה נכון יש להן ערך קלורי לא מבוטל בעיקר למתוקות. * תמר מג'הול - בתכל'ס תמר אמור להיחשב כ-30 קל', אבל אני נוהגת לאכול את התמרים הגדולים והבנתי שזה קרוב יותר ל-45 קל' לאחד? מהם הנתונים המדוייקים? זה מאוד חשוב לי לדעת בדיוק את הקל'. תודה רבה

05/06/2013 | 16:45 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך מור, להל ןהתייחסותי: עגבניות שרי - 10 יחידות קטנות מהוות 30 קלוריות. אם הן גדולות יותר אז כמובן פחות יחידות. נסי להשוות את כמותן ל-1 עגבניה. תמר מג'הול - אכן 1 תמר גדול מספק 45 קלוריות בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה